Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Veľký Radzim s deťmi

Diskusná téma K článku: Veľký Radzim s deťmi

Začiatok leta 2020 trávime v Dobšinej. Každý deň si užívame krásnu prírodu na pomedzí NP Slovenský raj a Slovenského rudohoria – výlety, kešky, jaskyne... Po dovolenke sa zhodujeme, že najviac na nás zapôsobila túra na Veľký Radzim z Vyšnej Slanej, ktorú vám opíšem v článku.

Adushka

Martin, ferratou by som to zrovna nenazvala. Proste je to strmý chodník dole na vyhliadku, kde je natiahnuté tenké lanko, to je všetko :)

Martin knor

Wow, ferata, tam sa musim vratit :-). Obehali ste to tam ozaj dokladne.

Adushka

Vďaka za komentár, Maťo, tvoje komentáre ma vždy potešia. Tá trasa bola super a naozaj jeden z highlightov minuloročnej turistickej sezony :) A tá odpadnutá Vilma, no veru bez komentára, proste, prišla, ľahla a v sekunde spala :D

Daulagiri

Rozmýšľam že je to už v podstate 10 rokov čo ma tu v sadoch naháňala svorka psov. Nemal som vtedy čas dôkladnejšie to tam pochodiť a preto sa sem chcem ešte vrátiť na tie vyhliadky, bol som len na kresle. Vtedy ešte Brdárka nebola taká známa. Tento článok je pekným pripomenutím. Ozaj čarovné končiny.
Veľmi príjemný výlet ste dali, na čerešne by som tam šiel. O prístupe zo sedielka nad Hankovou do sedla medzi Radzimami som nevedel, snáď v budúcnosti využijem.
Inak tá fotka spiacej princeznej vyzerá ako keby Vilma prišla k batohu a tam odpadla :o)

Zabka

Adushka pekný článok aj fotky:) musím potvrdiť, že je to nádherné miesto. Výhľad z vdovčíkovho kresla bola pecka:)

Adushka

Anka, ďakujeme, aj vďaka vašim keškám nás to tam bavilo, je to krásny kút Slovenska, snáď sa tam ešte niekedy vrátime. :)

Anna.lenkeyová

Sme radi s Jurajom, že sa Vám páčilo na Radzime. Škoda, že ku jaskyni ste už nestihli ísť, ale máte motiváciu sa tu vrátiť a aj priepasť nad jaskyňou si pozrieť. Je zaujímavá, len by bolo treba pomôcku žumar a mohli by ste sa aj do nej pozrieť.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma