Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slavkovská vyhliadka zo Starého Smokovca v zime

Diskusná téma K článku: Slavkovská vyhliadka zo Starého Smokovca v zime

V Tatrách sa rysuje pekný deň, a tak rozmýšľame, kam by sme sa s deťmi prešli v okolí Starého Smokovca v čase zimnej sezónnej uzávery. Ideálne by bolo niečo menej frekventované. Voľba padne na Slavkovskú vyhliadku, tzv. Maximiliánku. Leží na trase od Tatranskej magistrály na Slavkovský štít a sezónna uzávera začína až od nej.

Daulagiri

Mám v pláne toto miesto dať v rámci výstupu na Slavkovský, ale ktovie, vyzerá že aj na kratučký samostatný výbeh by to bolo fajn.
Mali ste super podmienky.

Myshell

Krásne zábery krásnych situácii, radosť pozerať na všetky tie zimné zázraky. A trasa je príjemná v každom ročnom období, aj na letný večer po búrke sa hodí :)

Mato_d

Nie som si istý, ale zdá sa mi, že toto bola moja prvá túra vo Vysokých Tatrách, ktorú som absolvoval ešte ako malý. Takto veľkolepo mi môj oco vtedy predstavil Tatry :) A dodnes si pamätám na šteklenie v bruchu z tej hĺbky výhľadu, aj keď to bolo, no čo ja viem, možno 30 rokov dozadu?
Vďaka za peknú spomienku, Soni :)

Matobee

Úžasná túra pre deti. Doslova himalájske pohľady v takom skvelom počasí.
Na jeseň som chcel na Rázcestí pod Slavkovským prespať ale nestihol som tam dôjsť tak som sa "prevalil" pod Sliezskym v kosodrevine.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma