Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malá Svišťovka, Skalnaté pleso a Zamkovského chata v zime

Diskusná téma K článku: Malá Svišťovka, Skalnaté pleso a Zamkovského chata v zime

Počas zimnej sezónnej uzávery vo Vysokých Tatrách sú v kurze najmä horské chaty či vodopád Skok, no veľmi pekné výhľady ponúka menej frekventovaná trasa cez sedlo Malej Svišťovky. Na prechod si treba vyhradiť dostatok času, zaberie celý krátky zimný deň, ak teda nechcete v polovici túry použiť na zostup lanovku. Jedným z lákadiel pre deti môže byť aj to, že počas nej vystriedate všetky štyri farby značených trás.

Daulagiri

Jasné Peter tá fotka je samozrejme tiež veľmi výstižná no tie štíty ma zaujali viac.

Daulagiri

Inak s tých fotiek Lomničáku a spol. parádne vidieť že na štítoch musel byť riadny hurikán :-)

Daulagiri

Pred pár rokmi v lete sme dali takmer totožnú trasu ale v opačnom garde. Na Skalnatom plese vtedy tiež fučalo ako besné a takmer nikto tam nebol, na tej čistinke v sedle pod M. Svišťovkou sme sedeli v tráve a užívali si samotu a kľud, to miesto sa mi páčilo. Príjemne som si zaspomínal týmto článkom.

Matobee

Krásna trasa pre deti a nádherné fotky. Počasie vám zas raz vyšlo až na ten vietor.
Na jeseň cestou zo Skalnatej chaty som špekuloval či pôjdem cez Veľkú alebo Malú Svišťovku. Pretože som ani na jednej z nich nebol dal som nakoniec prednosť Veľkej. Ale túto nenápadnú trasu určite raz vyskúšam. :-)

Sona

Ďakujeme a želáme skoré uzdravenie!

Vladeno

Naozaj, naozaj veľmi milé. Potešilo srdiečko i snáď pľúca v špitáli. Aspoň trošku úsmevu. Ste zlatí. A buďte zdraví. Bo tote vibramky mi ňebudze totu zimu treba.

Nuž, prepáčte všetci, asi už som po týždňoch v špitálu príliš sentimentálny, až rozcitlivený. Chlopi ňeplaču, že. Prajem Vám všetkým radosť a pokoj v duši.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma