Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okolo Sitna s deťmi

Diskusná téma K článku: Okolo Sitna s deťmi

Nenáročná poldenná cyklotúra v okolí Sitna a tajchu Počúvadlo, známych turistických bodov Štiavnických vrchov. Technicky nie je náročná, no nie je ani jednotvárna. My sme sa sem vybrali začiatkom jesene, kedy bolo ešte príjemne, no bez horúčav. Čakali sme aj farebnejšie listy na stromoch, no to sa vzhľadom na konečne zrážkovo normálne leto nekonalo.

Dzakomoo

skoro sme sa v ten deň motali na rovnakom kopci, nakoniec ale nad Sitnom zvíťazil neďaleký Paradajs a spoznávanie geologického NCH. počas tohto víkendu som tiež videl ešte dosť ľudí kúpať sa v tajchoch.

Janabilesova

Ahoj Soni, dobre vediet o tomto okruhu na biky. Pekne este to zvladli, to prevysenie smerom do kopca a ani teren (aj mimo asfaltu) neboli neboli uplne trivialne :-). Pozdravujeme.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma