Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh Súľovskými skalami so synom

Diskusná téma K článku: Okruh Súľovskými skalami so synom

Jedno štvrtkové ráno otvorím hikeplanner a premýšľam, kam sa vybrať. Voľba padá na Súľovské skaly, je pol deviatej, Janino raňajkuje, ja som akurát dojedla. Nesmelo sa ho pýtam, či si nechce spraviť výlet, kam sa ale musíme dopraviť autom a bude to trvať zhruba dve hodiny. Očká mu zasvietia v očakávaní a viem, že som vyhrala. Kým rýchlo doje, pobalím vodu a nejaké jedlo, náhradné oblečenie i navigáciu, prezlečieme sa a o deviatej vyrážame.

Kofoluska

Beta super, to som rada, ze som Ta nim a fotkami namotivovala. Ja som sa tam tiez velmi dlho chystala a stale nejak nebol cas. Ale stalo to za to a urcite sa do tej oblasti este chceme vratit.
MisoB naaaaa, moze byt, ze obcas aj ano. :)

Beta

Chystám sa do Súľovských vrchov už asi tri roky. Článok a fotky mne prehohovorili, že prišiel konečne čas na to pohorie. Článok sa mi páčil, a tento malý parťák Janík je veľmi sympatický turista :-)

MisoB

Pekne ste sa prešli. Len technická: nemýliš si dub a buk?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma