Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vodopády Studeného potoka z Tatranskej Lesnej

Diskusná téma K článku: Vodopády Studeného potoka z Tatranskej Lesnej

Túra vedie krásnou dolinou popri širokom potoku. Voda žblnká a omýva veľké žulové balvany, potok vyzerá ako z najtypickejšej tatranskej pohľadnice. Po veternej a lykožrútovej kalamite sa tu dajú obdivovať netradičné výhľady. A aj pestrý mladý les. V období jarných prázdnin sú Tatry dosť plné, napriek tomu pôjdeme z Tatranskej Lesnej až takmer po najvýstavnejšie vodopády sami. Mnohí si k nim len odskočia a opäť sa vrátia, čo je škoda.

Martin knor

Sli sme tade prve leto po kalamite. Zhora bola na chodniku tabula oznamujuca ze je chodnik uzavrety, ale zdola ziadna nebola. Tak sme tam preliezali popadane stromy, chodili sme po kmenoch a tak. Nakoniec sme stihli aj Ladovy stit, ale tura nam trvala cosi vyse 13 hodin.

MisoB

Vyzeralo to tak čerstvo, ale možno naozaj od jari :)

Sona

Asi ano, sla som tadialto aj minulu jesen a pamatam si uz odvtedy jednu nahlu strmsiu obchadzku. Pri koryte som to nebola pozriet. A co take sa dialo na jesen 18? Skor by som tipovala jarne obdobie na odhryzanie z brehov.

MisoB

Na jeseň 2018 si Studený potok poodhrýzal z brehov aj z chodníka. Pod snehom ste to ani nezbadali, ale tá strmšia obchádzka v polovici bola asi na tomto mieste (pohľad dolu vodou). Pre chalanov palec hore :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma