Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh k Červenému domčeku z Lozorna

Diskusná téma K článku: Okruh k Červenému domčeku z Lozorna

Červený domček na Lintavách je ikonické miesto, kde som už bola viackrát. Nedávno sme si ho vybrali ako cieľ okruhu po relatívne nových značkách z Lozorna, ktorými sme ešte nešli. Trasa je nenáročná, zaumienila som si, že si ju prejdem aj na bežkách, čo však vzhľadom na snehové podmienky v Malých Karpatoch začína vyzerať ako plán až na ďalšiu zimu, ak vôbec.

Adushka

Zrovna včera sme sa motali po časti tvojej trasy. Šli sme z Košariska asfaltkou smerom na Lozorno, potom odbočka po žltej, čo ide na Skalu, ale následne ďalšou lúkou dole, návrat ku kočíku a odrážadlu, šup po žltej a zelenej hore na Močiarnu (najmä po fotku do OTO24) (otrlejší rodičia to zvládnu s tým kočíkom a odrážadlom ako my na 100 m od vrcholu :D). Smerom na Kopaničku je nádherná lúka s keškou, vyplašila som tam nechtiac obrovské stádo srniek. A potom ešte návrat cez lúku smerom na Červený domček, čo máš aj na fotke, po ďalšiu kešku a šup naspäť na asfalt Lozorno - Košarisko a k autu. Aj sme sa celkom zničili :)

Adushka

Teraz nie, ale šli sme po nej viackrát v okolí Košariska :)

Anna. Š

Děkujeme za skvěle popsanou trasu. Dnes jsme šli ve Vašich stopách a skvěle jsme si vycházku užili!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma