Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skala Sedem kostolov v Studničnej (Komjatná)

Diskusná téma K článku: Skala Sedem kostolov v Studničnej (Komjatná)

Ak budete mať v okolí Ružomberka čas a chuť sa na chvíľu zastaviť – či už počas cesty z/do hôr alebo z iného dôvodu – odporúčame bradlo v Studničnej. Autom je to z Ružomberka smer Dolný Kubín zachádzka len asi desať minút. Okrem samotného bradla poskytuje táto časť Komjatnej možnosť krátkej prechádzky malebnou obcou či piknikovej lúky s prístreškom a s pekne upraveným ihriskom. Ideálne nielen pre rodičov s deťmi, ktoré už nevedia čo so sebou pri dlhej ceste.

JurajDK

Okolo Šípu chodim na bicykli-stara cesta zo Svosova hore Komjatskou dolinou je prejazdna-domorodci z Komjatnej ju stale pouzivaju. No vela výtlkov-dier a uzka na jedno auto-obchadzat sa da na niekolkych rozsirenych miestach. Je to aj cyklotrasa. Takze ako tu bolo spomenute-pomaly - a hlavne v zakrutach

Adushka

Aj ja potvrdím, že do Komjatnej jazdíme zásadne cez Švošov, v pohode sa tak dá :)

Lubo

Dik za info, skúsim nabudúce. Ja som mal však ešte medzizastavku v Cutkovskej doline a až potom som šiel do Hubovej.

Martin knor

Vidis, a mna tam prave navigacia naviedla. Ked si otvoris Michelin Routeplanner a das trasu napriklad z Trencina do Komjatnej, tak Ti to da iba trasy vyuzivajuce tuto cestu.

Pred 2 rokmi bola otvorena (ako pisem v clanku), ale obcas bolo treba ist pomaly, na 2-ke. Cestou z domu do Komjatnej ju uz nevyuzijem, ale Ty si potreboval ist z Komjatnej (Studnicnej) do Svosova. A to by som ju uz zrejme vyuzil, lebo by to bolo rychlejsie ako oklukou cez Ruzomberok. Teda, ak ju medzicasom neuzavreli.

Lesoň

Zdar, na jar som išiel autom túto cestu, je zjazdná, taký slovenský štandard :-)

Lubo

Ta cesta je zjazdna a otvorena pre beznu premavku? Navigacia ma totiz tadial neviedla a nemal som chut nacvicovat nejaky punk. Nemam zrovna terenak :-)

Martin knor

Je to pekne miesto. Mam tam naplanovane dalsie 2 prechadzky. Ale zarazila ma poznamka o tom, ze cesta dalej z Komjatnej nepokracuje. Pred 2 rokmi som po nej siel autom z Komjatnej do Svosova (a rano naopak). Uz ju uzavreli?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma