Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Letný Goldeck a Raggaschlucht

Diskusná téma K článku: Letný Goldeck a Raggaschlucht

Cestou na chorvátsku Istriu sme sa koncom leta 2016 zastavili u známych v Spittal an der Drau. Vedomie „ideme do hôr“ mi bohato stačilo a nerobila som si žiadnu väčšiu prípravu. Však čo už asi tak stihneme počas toho jedného voľného dňa, ktorý tam budeme mať. Nakoniec som dobre urobila, lebo vedieť vopred, že budeme kúsok od Heiligenblutu, asi by som si zopakovala výlet na Grossglockner Hochalpenstrasse a vynechala by som mne vtedy neznáme krásy regiónu.

Martin knor

Bol som v Ragga Schlucht pred necelymi 2 mesiacmi. Kedze som siel dnu hned po otvoreni, tak som ju mal v podstate iba sam pre sdeba. No ked som sa dalsi den poobede vracal z Poliniku a minal som horny vstup, promenadovali sa tam neskutocne davy.

Inac, hoci je vystup hore roklinou typicky rakusky, zostup po strmej prasnej ceste, na ktorej sa vyletnici isli pozabijat, bol celkom adrenalinovy.

Peter61

:-)
Raggaschlucht: túra vhodná aj pre slobodných/bezdetných

Sona

Minulý týždeň sme sa motali v týchto končinách a špekulovali, ktorú Panoramastrasse si dáme - napokon sme boli na Nockberge. Takže vďaka za doplnenie prehľadu :) vyzerá to tiež dobre. Všeobecne okolie Lienzu a Spittal an der Drau je úžasné na horské výlety rôznej náročnosti a aj na cyklo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma