Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Recepty na vegánske koláče

Diskusná téma K článku: Recepty na vegánske koláče

V predchádzajúcich dvoch dieloch seriálu o tom, ako stravovať dieťa vegána / alergika na horách, sme si napísali niečo vo všeobecnosti a podelila som sa s vami o moje obľúbené recepty na sušienky a muffiny. Keďže nie každému sa chce zabávať s vykrajovaním sušiienok, teraz tu mám jednoduché recepty na koláče na plechu, ktoré neobsahujú vajcia, ani nič súvisiace a mliekom. Malí turisti ich určite ocenia.

Sona

Nuz, my sme dost dlho hladali, co malemu pripravit a zbalit na tury pri jeho zdravotnom obmedzeni, takze nasim cielom je ulahcit inym rodicom pripravu tury. Este mame v plane stvrty diel s varenym jedlom do termosky. Kazdopadne vdaka za feedback.

Motovidlo

Nesedí mi úplne na stránke venovanej turistike čítať články o pečení/varení... chápem, že tém súvisiacich s deťmi sa nájde milión, a chápem ešte aj články ako dieťa do hôr obliecť, ale recepty sa mi zdajú už trochu mimo témy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma