Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ako vegánsky stravovať dieťa na túre

Diskusná téma K článku: Ako vegánsky stravovať dieťa na túre

Keď nášmu Maťkovi ako čerstvo dvojročnému zistili silnú alergiu na vajce a mlieko a zakázali potraviny obsahujúce aj ich stopy, boli sme zúfalí. Naša strava obsahovala samé mlieko, syry, maslo, nátierky, deti jedli kaše, domáce vajíčka. Čo len bude to úbohé dieťa jesť? A najmä, čo bude jesť vonku, kde nie je priestor na nejaké sofistikované varenie?

Tomka

Človek si ani neuvedomuje čo všetko môže byť záťažou na turistike.
Páči sa mi Tvoj prístup - hľadať cestu ako sa to dá a nie výhovorku ako to nejde.

Beta

PaliT, ťa veta "vegánska strava plus mäso a ryby" mňa sa veľmi páči hoci som vegánka :-), veta je vtipná. Ja som to vziala, že Soňa má zmysel pre humor :-)

Sona

Tak to je najlepsie vystihnutie nasej diety. Ale kedze na tych turach je to bez masa a ryb, tak keby v citani pokracovala, zase by sa spamatala :)

PaliT

Mám kamošku vegánku, ktorá by sa nadpisu určite potešila. Ale po prečítaní vety – "vegánska strava plus mäso a ryby", by ju asi pinclo. Nuž, mne toto riešenie pripadá vcelku logické, tak považujem článok za užitočný.

Beta

Soňa, perfektne pútavý nadpis. Pritiahol ma,lebo ktorí rodičia vegánsky stravujú veľmi malé dieťa? :-)). Samozrejme, aj článok zaujímavý.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma