Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Strečno a vyhliadková veža na Dubni

Janabilesova

Tiež sme na prvej popisovanej rozhľadni rozmýšľali, či je vidieť aj chatu pod Suchým a nerozlúštili sme to :-).

Martin knor

Ked sme boli decka, radi sme chodili na hrad Strecno. Lezali sme na trave, citali sme si knihy a ked siel vlak, zdvihli sme hlavy, pozreli sme sa ako zahukal, preletel cez most a zmizol v tuneli. Ked hrad zrekonstruovali (teda ked ho zabetonovali, pretoze pod rekonstrukciou si predstavujem cosi ine) tak tieto vyhlady zmizli. Z tejto rozhladne su krajsie, no lezat na nej, citat si a pri prechode vlaku zdvihnut hlavu a sledovat ho ... to vsetko sa uz nenavratne stratilo.

Ospravedlnujem sa za tu nostalgiu, no toto ma napadlo, ked citam o rozhladni v sekcii deti.

Adushka

Ahoj Boro, ďakujem za blahoželanie :) No, keď teraz pozerám fotky, tak žiaľ môj foťák nebol schopný odfotiť pohľad smerom k chate pod Suchým tak, aby chatu bolo na fotke vidieť. Ale pri rozhľadni sme sa zhodli viacerí, že chatu vidíme, tak snáď sme neboli slepí :) A chápem tvoje rozcítenie, tam hore si toho veľa kedysi zažil :)

Boro

Ahoj Aduška. Najprv blahoželanie k tvojmu novému astrálnemu stavu a potom otázka : tá Chata pod Suchým by asi mala byť vidieť na fotke s názvom : Prvý výhľad na hrad..... atď. ? Však ? Ja ju tam síce s mojim mierne otupeným a zakaleným sokolím zrakom nevidím, ale šípim úplne presne kde by mala byť.A hoci ju nevidím, aj tak mi to hreje srdce. Ale tie výhľady sú úžasné. Ďakujem za pekný článok a krásne fotky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma