Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Mengusovská dolina s deťmi

Diskusná téma K článku: Mengusovská dolina s deťmi

Je koniec minuloročných prázdnin a do Tatier prišlo stabilné počasie s nulovou pravdepodobnosťou búrok či zrážok, tak to využívame a našich žiakov chceme opäť prehnať nejakou tatranskou dolinou. Cieľom dnešného rodinného turistického výletu je majestátna Mengusovská dolina. Na jej konci sa nachádza naše najväčšie pleso, čiže máme pred sebou aj dostatočne zaujímavý cieľ. Ako východisko volíme Štrbské Pleso kvôli vyhliadkovej červenej značke.

Kofoluska

Paráda, je to krásna túra a krásne miesto. Len sme si teda akosi "nadbehli". Reku zvládli deti, zvládneme aj my - kripli. Ja 5 mesiacov po operácii chrbtice, kamarát mesiac pred operáciou výrastkov na bedrovom kĺbe. Ty vole, jak my sme Ťa preklííííííínali :D :D :D :D Ale bolo nám blbé otočiť sa a ísť nazad, keď to podľa Teba v pohode dajú aj deti. Však a čo sme horší? :)))))))))
Ale dali sme to, len ten zostup bol o niečo náročnejší ako by sa žiadalo. No k ujme na zdraví sme neprišli ani jeden. :)

Peter61

pekna prechadzka, tiez sme daco podobne sli, ale az na Kôprovský št.

Na videu je perfektna praca pilota hzs.sk/…/smrt-horolezca-v-kam…
Zabery BEll 429 OM ATR su zial vzacnou pamiatkou ( havaria 7.9.2016 -Strelníky)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov