Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prechádzka v korunách stromov

Peter61

btw. vidno tu vezu nad Bachledovou d. z Jahnacieho a Kozieho st. ? (resp. naopak : ktore stity vidno ?)

PaliT

Videl som zopár fotiek a pripadalo mi to tak, že ten "chodník" urobili v poslednom fľaku lesa uprostred samých holín, keby som chcel byť sarkastický, tak poviem, že ich urobili, aby mali z čoho tú atrakciu postaviť.

Mám z celého podujatia veľmi zmiešané pocity. Nebol to majiteľ strediska, na koho sa sťažovali urbárnici, že kvôli nelegálnemu rozširovaniu lesnej cesty rúbal stromy (ergo - cudzí majetok)?

Teraz hurá, rozšíril pôsobnosť svojho strediska zo zimného na celoročné, ale zlým odhadom návštevnosti terorizuje šoférov na cestnom ťahu, ktorý sa dá na západ obísť až cez Huty a na východe ani neviem kadiaľ.

Ešte väčšie rozpaky vo mne vyvoláva vedomie, že ľuďom vlastne nestačí samotný les ako dôvod, aby doň vyrazili, ale láka ich skôr metóda instantného zážitku, na chvíľku si ho idú popozerať na umelú konštrukciu s možnosťou tobogánu a párkov s horčicou v priľahlom stánku. WTF?

Ripo

ak uz ste tu, tak doporucujem aj stezku v korunách stromov na nemeckej strane

Atalienka

jééj, bola som tam začiatkom októbra, pršalo,výhľady žiadne. Tobogán už uzavretý.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma