Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh z Rače na Biely kríž s kočíkom

Diskusná téma K článku: Okruh z Rače na Biely kríž s kočíkom

Udreli prvé teploty cez dvadsiatku, a tak zanechávam doma deväťhlavého draka povinností na materskej dovolenke a idem si "dovolenku" naozaj užiť do jarného malokarpatského lesa. Samozrejme, chcem si aj dať trošku do tela v rámci svojho započatého zhadzovania mamičkovských kíl. Tradične dobrý cieľ je Biely kríž, ale nielen tréningovo hore-dole, trošku to oživím aj mimo turistickej značky.

Littleflower

.. a pre sportovo zalozenych moznost ist z Race az na Kamzik v ramci Cross Country Baba (Raca)- Kamzik, nordic walking kategoria. Da sa aj s kocikom alebo krpcov do manduky/detskeho nosica, prip. "na kona". My sme tak boli uz po dva roky. Sice stale posledni, ale raz sa to zlomi.. :-) ked uz nebudeme tolko pozerat chrobakov, hadzat kamienky/konare do potoka a pod.

Phalike

Mohla si to nechat, ako inspirativne treningove kolecko na bicykli s pripnutym cyklovozikom ;)

Sona

Dakujem. Zmenila som na turu. Myslela som to tak, ze bezne sa toto chodi ako cyklo, ale upravila som to teraz podla toho, ako sme boli realne.

PaliT

Adina: na cyklotúry sa nechodí iba bi-cyklom, ale tu mal najdôležitejší pasažier kvad-cykel :)
Keď čítam tieto zážitky, tak si spomínam na to, že Axel používal do terénu asi vhodnejší vozík pre deti, s týmto si Soňa asi zaslúži medailu... Namiesto medaily si však nabíja "karmu" takže ten dôchodok bude mať určite podľa svojej vôle.
Chodiť s deťmi od útleho detstva do prírody - chválim a tlieskam!

Adina

Keď sme začali naše túlačky po kopčekoch s kočíkom, netušila som, že to nieje až taká sranda tlačiť toto zariadenie do kopca. Využijúc odkladací priestor potrebnosťami nabralo na váhe. Najprv sme sa prebiehali, kto ho bude tlačiť, neskôr sme si ho ponúkali. Ale vždy bolo veselo a kopec radosti v cieli. Soni, pekne si si zakondičkovala :-). Rozmýšľam, prečo "cyklotúra".

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma