Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimné Jánošíkove diery so 4-ročným dieťaťom

Lubo

Horislav, neboj sa, celkom dobre viem, co robim :-).

Kubko je trenovany od malicka a ja zas nemam najmensi problem ho celu cestu niest, ak by bol problem. Toto zdaleka nie je jeho prva narocnejsia tura. Budu dalsie clanky :-).

Samozrejme, kazdy rodic musi vediet, co si moze a nemoze so svojim dietatom dovolit. Ak to prezenie, zabije v dietati na dlho chut lozit po horach. Preto som ture dal narocnost 4 a na zaver uviedol celkom jasne upozornenie.

PaliT

Horislav, aj my ťa máme radi. V podstate... ;)

+Iko+

:) pre dieťa je to radosť a nie utrpenie...aj keď je ustaté, regenerácia je veľmi rýchla... ešte raz Kubko palec hore :)

Adushka

Horislav, a mne sa to práve páči a plánujem takto brávať na túry aj moje deti. Deťom treba pestovať vzťah k prírode a rôznym terénom od malička. Som rada, že Ľubo začal konečne Kubka brávať aj na zaujímavejšie trasy než len prechádzka dolinou popri kočíku. Soňa, Ľubo, palec hore! :)

Horislav

Ja si myslim, ze tahat takto male dieta na takuto turu nie je normalne. A nezobrat ani jedlo na obcerstvenie? Taktiez spanok v autosedacke nie je to co male dieta potrebuje. Maly Kubko by stastne vyzeral aj na 10-metrovom kopci, ale ego hrdeho rodica by to asi take velke nebolo.

Lubo

Peter61, asi som natvrdlý, no čo s tým má vodík?

Peter61

Lubo no dobre, s farbou von: prot.cilso 1 ???

Lubo

Martin,
ten batoh drzi svoj tvar bez ohladu na to, co v nom je. Batoh bol takmer prazdny, tusim tam mal nakradnu ciapku a rukavicky. Kubko vratane oblecenia vazi cez 20kg aj bez batohu.

Knor

Peter, len to by nevazil 20 kil ale sotva 5 :-D .
Inak taka cudna zima je, v sobotu som videl na 1600 m kopci chlapika spustat sa na paraglajde (v poryvoch vetra v kuse iba startoval) a nad kopcom 2 teplovzdusne balony :-? . Tu mali aspom jeden den stastie na zimu.

Knor

Na to, ze ste so sebou nemali v podstate nic, ma spunt svoj batoh pomerne objemny. Si mu tam dal tehly? To by vysvetlovalo tych 20 kil navyse. :-)

PaliT

Rodičia, čo robia toto s deťmi, by mali mať vo voľbách tri hlasy. :)

Atalienka

Diery sú krásne, tebe sa to podarilo zdolať aj s Kubkom,lebo si skúsený turista ! Ostatní by sme asi takto v zime neriskovali a malé dieťa tam nebrali. Dospelý človek by mal čo robiť aj v takomto teréne. Vám obom sa to podarilo, super !

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Sosal k článku: Chata Volovec Nevíte prosím, zda je chata funkční. Uvedené číslo nikdo nezvedá, jen přijde automatická SMS, že zavolá později. Ale už nikdo nezavolá ani nereaguje na SMS. Ch …

+ 60 ďalších príspevkov