Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimné Jánošíkove diery so 4-ročným dieťaťom

Diskusná téma K článku: Zimné Jánošíkove diery so 4-ročným dieťaťom

Ráno som mal s Kubkom naplánovaný odchod z Tatier do Bratislavy, a keďže auto sa podarilo zbaliť ešte predošlý večer, mohli sme naozaj skoro vyraziť. Škoda by však bolo nevyužiť posledný deň pred oteplením, a tak sme to vzali cez Malú Fatru. Pôvodne sme chceli ísť len do Dolných dier a na Podžiar, ale ako to už býva, zlákalo nás a dali sme to ako okruh aj cez Nové diery.

Adina

A mamke ste o tejto "zachádzke " povedali hneď alebo ste jej to postupne dávkovali ? Chystáme sa tu na jar, tak uvidíme, ako náš 4-ročný. Posledná fotečka - šťastný tato a Kubko ... moooc pekná :-).

Lubo

Mamka také veci nerieši, dôveruje tatínkovi, že si syna neskántri ;-).

Boro

Kubko je už velký frajer a zdatný horal. A vidno, že sa mu to páči.

Daulagiri

Nádherná zima, až sa nechce veriť že je to s tejto sezóny.
Zabezpečenie dier mi prišlo až prehnané keď som tam bol, ale keď to človek zoberie s tejto detskej stránky tak je to práve výhoda.

P.S. malý sa podobá na mamu :-)

Zdenči

Super...toto by som chcel tento rok prejsť aj s naším Kubom. Dúfam, že ho to zaujme.

Ferofero

Diery su nadherna tura pre deti, rebriky a vodopady s pacia vsetkym detom. Pamätam ze ked som zobral na Diery v maji 2014 moju vtedy 5 a pol rocnu Viki,tak som chcel ist len na Podžiar, no skoncili sme pod Rozsutcami a este sme sa tam hore aj gulovali :) Viki si to tam tak zamilovala ze sme sa tam museli o rok vratit ale uz aj a cestou na Velky Rozsutec.

Atalienka

Diery sú krásne, tebe sa to podarilo zdolať aj s Kubkom,lebo si skúsený turista ! Ostatní by sme asi takto v zime neriskovali a malé dieťa tam nebrali. Dospelý človek by mal čo robiť aj v takomto teréne. Vám obom sa to podarilo, super !

PaliT

Rodičia, čo robia toto s deťmi, by mali mať vo voľbách tri hlasy. :)

Knor

Na to, ze ste so sebou nemali v podstate nic, ma spunt svoj batoh pomerne objemny. Si mu tam dal tehly? To by vysvetlovalo tych 20 kil navyse. :-)

Knor

Peter, len to by nevazil 20 kil ale sotva 5 :-D .
Inak taka cudna zima je, v sobotu som videl na 1600 m kopci chlapika spustat sa na paraglajde (v poryvoch vetra v kuse iba startoval) a nad kopcom 2 teplovzdusne balony :-? . Tu mali aspom jeden den stastie na zimu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma