Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: S Adamkom cez laz Adamovci

Diskusná téma K článku: S Adamkom cez laz Adamovci

Od mala som bola rodičmi vychovávaná k turistike a pohybu v prírode. Postupne prišli dve deti a naša rodina sa rozrástla na štyroch členov. V rodine sme zostali verní turistike. S manželom sa snažíme byť s deťmi čo najviac na vzduchu najmä cez víkendy, keď je viac času na aktívny relax. Pešia turistika je pre nás jedinečná príležitosť, ako sa vymaniť z každodenného stereotypu, spoznať niečo nové a nezvyčajné, obohatiť sa peknými a veselými zážitkami a pritom byť spolu. Dúfame, že popri turistike, najmä v zime a na jeseň, majú deti možnosť sa otužovať a zvykať svoje telá na väčší teplotný rozdiel, učiť sa vytrvalosti.

Janabilesova

V tieto skore majove dni su nizsie polozene luky plne rozkvitnutych ceresni. Briezok pri kaplnke je posiaty kaškami a rozkvitnutými lesnými jahodami a opatrne začínajú vykukat aj vstavače.

Janabilesova

S odstupom casu by som rada doplnila, ze v kysuckej vrchovine su pekne vyhlady na hreben MF napriklad aj v sedle Ziarce alebo v sedle Jalovec nad osadou Galierovci, ci z Kovacky nad osadou Marunovci. Ale toto miesto sa moze pysit vskutku krasnymi a rozlahlymi lukami. Zvonicka je ceresnickou na torte.

Janabilesova

Som rada, ze zaujalo... Budem rada, ak po zhliadnuti das vediet dojmy :-).

PaliT

Až teraz som vďaka diskusii o výstupe na Mt. Blanc narazil na tento nenápadný skvost...
Sem budem musieť prísť pozrieť, vďaka...

Janabilesova

Pri takom vyhlade to opravovanie asi ani tak nevadilo :-). Dakujem za potvrdenie atraktivity miesta, co sa tyka vyhladov na MF.

Dušan Šrenkel

Ako už napísal Aďo, pre nás Kysučanov známe miesta. Jedno z najkrajších miest s výhľadmi na krivánsku Malú Fatru, najmä na Rozsutce. Najlepší zážitok som mal na bicykli, keď som sa kochajúci nádhernými pohľadmi potrápil s opravovaním defektu :)

Janabilesova

Ahoj Adina, som rada, ze clanok je inspiraciou, tie miesta naozaj stoja za to. V zimnom case sme tu s drobcami este neboli, ale vobec nepochybujem, ze tu musi byt tiez krasne. Chce to hlavne dobre topanky a oblecenie. Dakujem :-).

Adina

Túlačky s drobcami mám veľmi rada. Tieto miesta sú pre mňa lákadlom. V zime tu musí byť tiež nádherne. Dik za typ, nech sa darí malým turistom :-).

Aďo.4

Janka,pre nás Kysučanov známe miesta..Tie lúky nad Melišovcami ponúkajú pekné výhľady na MF..Príjemný článok a aj pekné fotky..Tá -Kuk mama- je super..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma