Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malým kúpeľným chodníkom nad Smokovcom

Diskusná téma K článku: Malým kúpeľným chodníkom nad Smokovcom

Najhorúcejšie dni tohto leta trávime v oblasti Smokovcov. Vysoké teploty dorazili až sem a nechce sa nám ani chodiť na túry, ale musíme seba aj dvojročného drobca pravidelne vyvetrať. V jedno predpoludnie padá výber na okruh Malým kúpeľným chodníkom v lese a v mladom poraste nad Starým Smokovcom.

Sona

Penzion TASR uz neexistuje a nevyzera to tu velmi priechodne. Zvysok chodnika je priechodny, da sa v pohode prejst od stanice pozemky a na druhej strane zbehnut Jakubkovou lukou.

Trekbb

Ako vzdy pekny clanok plny dojmov a zachytenia atmosfery z prejdenej trasy.Priznam sa ze o tomto naucnom chodnicku som nevedel,mozno aj preto ze vzdy bez zastavenia iba prechadzam popri mieste kde zacina pozemny vlacik vyvazat turistov na Hrebienok a kde je vela info tabul.Takze urcite pekny tip na stravenie oddychoveho dna v nasich Tatrach.NCH urcite stoja zato a nie len v Tatrach.Prirode zdar:-)

Peter Miler

Je to pekné, vrelo doporučujem. Hlavne pri jazierku je veľmi pekne. Postaršie košaté smrekovce, trávička, lavičky, stoly, prístrešok a pekná vodička.
Ideálne miesto na dlhší pobyt a relax.

Bazin

dobry tip. Je skoda ze chyba takymto NCH publicita a udrziavanie. Urcite to pojdeme dakedy preskumat!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma