Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Miloňová

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Miloňová

Okolie Veľkých Karlovíc, dedinky učupenej medzi Beskydami a Javorníkmi som prebrázdil na bicykli ešte za mojich stredoškolských a vysokoškolských čias. Mal som to z domu cez kopec a už vtedy tu bola vybudovaná široká sieť cyklotrás. Vždy, keď sa sem vrátim, nestačím sa čudovať, čo zas naši moravskí bratia vybudovali a pýtam sa, prečo to tak nemôže fungovať aj u nás za kopcom na Slovensku.

Janabilesova

Dnes sme navštívili rozhľadňu. Na hoteli Gálik nám dali ku hľadaniu pokladu všetky propozície s otázkami aj mapu... pre deti to bola výborná zábava a aj sme sa niečo naučili. Výborný nápad, deti to neskutočne ťahalo. Prešli sme náučný okruh. Momentálne je v okolí rozhľadne veľa popadaných polámaných vrcholkov smrekov. Dalo sa to poobchádzať, len treba rátať s tým, že to trošku zdrží. Sú tu ešte zvyšky snehu, takže tenisky ešte nie. Z rozhľadne bol nádherný výhľad. Odporúčam. V reštaurácii hotela sme si si na jedle pochutnali, mali tu aj pečiatku s rozhľadňou. Na náučnom chodníku boli aj náučné zastavenia ohľadom fotografovania. Ďakujem za skvelý tip.

Adushka

Je to parádna rozhľadňa, dnes sme si tu s kamarátkami urobili krátky výletík aj za keškami, v aprílovom počasí (od slnka, cez snehodážď, zimu po opäť slnko), nikde nebolo ani nohy, tak sa mi to páči :)

Pipin

Tak tak, Valašsko vo všeobecnosti krásny kraj.

Bazin

pekne citanie a krasny to kraj musi byt.

Adina

krásna rozhľadňa. Píšem si medzi typy na výlet s vnúčatkami :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma