Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zakopane – Sarnia Skala – Kuźnice

Diskusná téma K článku: Zakopane – Sarnia Skala – Kuźnice

Ide o výhľadový bod - skalný útvar v blízkosti bájnej tatranskej hory Giewont, z ktorého okrem končiarov uvidíme aj rozosiate domčeky po okolí Zakopaného. Dostaneme sa k nej dolinou Strazyska popod skalné vežičky a popri potoku. Budeme mať možnosť sa na poľane občerstviť v malej dreveničke. Po odskočení si k vodopádu Wodospad Siklawica a vystúpaním na Sarniu Skalu sa cez horský hotel Kalatowki s výhľadom na celú trasu lanovky na Kasprov vrch (Kasprowy Wierch) vrátime do Zakopaného, časti Kuznice. Túra bude trvať približne 5 - 5,5 hodiny.

Ran

Peknými končinami blúdiš, Bazin. Palec hore túre i článku. "Kamene veľkosti mačacej hlavy" pobavili. Vtipné i výstižné, minulý rok mňaukali aj podo mnou:) A ja som mňaukal s nimi, veru ťažko sa po nich chodí.

Bazin

vdaka, dobre padne si oddychnut po skalnych tatrach na nasej strane a je to pomerne blizko. Oznacenie macacie hlavy mam od kamarata bikera, ktory tak hovori chodniku na brncu.

Zdenči

máme sa veru čo učiť od tých Poliakov...ale nemyslím tým posypovú soľ, metanol a podobne, ale to, ako sa robí "cestovný ruch"

Bdel

po macacich hlavach sa chodi celkom v pohode, horsie to na nich ide na cestnom bicykli:-) V belgicku celkom popularna uchylka

Peter61

myslíš "cobblestones sections" ?http://www.parisroubaixchallenge.com/us/advices.html

Bazin

veru Zdenci mas pravdu. Teraz som bol v Pieninach (PL)- Try Koruny - Sokolica + prievoz cez Dunajec a vsetky lavky, schody v perfektnom stave. . Spet sme si pozicali bicykle v Lesnici do C.Klastora, vybavovali sme to po telefone a podarilo sa, teda aj na nasej strane sem tam nieco zafunguje.

Zdenči

čo sa týka Dunajca, mali by sa dohodnúť hlavne pltnícke firmy a nehádzať si polená pod nohy

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov