Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Tlstá hora nad Dohňanmi

Diskusná téma K článku: Rozhľadňa Tlstá hora nad Dohňanmi

Začiatkom roku 2010 som našiel v novinách článok o tom, že zo 651 metrov vysokého kopčeka Tlstá hora nad obcou Dohňany v púchovskom okrese je možné dovidieť až na vrcholky Malej Fatry. Akosi sa mi to nezdalo, tak som si čo-to vygooglil a zistil som, že tu stojí nová drevená rozhľadňa.

Janabilesova

Ahoj, chcela by som sa spýtať, po tej kratšej ceste - čiže od prameňa doľava - sa dá isť ku rozhľadni aj s deťmi 5 a 7 rokov? Zvládnu to? Vreteň na Kysuciach zvládli, to len pre porovnanie. Ďakujem vopred za radu.

Kovan

Zárakom som sa dostal k tomuto super článku. Bol to jeden z naj výletovm rád naň spomínam. Andrej/Karol kovan :)

JarinoM

Asi,lebo na Panskej javorine vyčíslili náklady asi na 35OOO ale tá je nižšia..

IND_jones

Rozhledna byla postavená z OP Přeshraniční spolupráce ČR-SR sk-cz.eu/, k ceně bych se radši nevyjadřoval, víme všichni, jak to chodí... Hlavně, že to stojí :-) na české straně byla zrcadlově postavená rozhledna Vartovna, taky ve výšce 651 m a zde je odkaz - vartovna.cz$ret Je to ocelová rozhledna válcového tvaru, které se přezdívá "valašská eifelovka".

Zdenči

tých 540 000 € asi bude celková cena za celý projekt aj s rozhľadňami na Morave. Cena za túto dohňanskú je 105 000 €

Zdenči

:-) nechcel som uvádzať pravé mená, aby ma niekto nezažaloval :-))))

Zko

Pekný článoček, pekná spomienka na náš výlet. Len neviem prečo si Andreja premenoval na Karola :)))) A nakoniec sme sa nerozpŕchli domov, ale väčšina nás išla ešte na Lednické Bradlo, čo bolo tiež krásne miesto. Vďaka za spomienku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma