Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Zimná kolekcia Reima 2014 s novinkami

Vaše deti sa už určite tešia na zimu plnú zimných radovánok, športovania a výletov na hory. Ak chcete mať istotu, že si to všetko užijú v pohodlí a bez nachladnutia, oblečte ich do novej zimnej kolekcie detského technického textilu fínskej značky Reima. V týchto nepremokavých, priedušných a vysoko oderuodolných odevoch budú deti v suchu a v teple bez ohľadu na rozmary počasia. Kolekcia naviac ponúka i viacero nových praktických a nápaditých detailov.

Reima oblečie deti kompletne

Zimná kolekcia Reima umožňuje obliecť deti od hlavy až po päty a od spodného prádla až po bundu. Ponúka funkčné spodné prádlo, zatepľovacie flísové mikiny a spodné nohavice, vrchné membránové overaly, bundy i nohavice a taktiež čapice, nákrčníky, rukavice i topánky. Vyberať môžete zo špecializovaných podkolekcií Newborn, Play, Urban a Active.

Play – jedinečná funkčnosť i dizajn

Kolekcia Play bola navrhnutá pre hranie v snehu. Odevy tejto kolekcie disponujú vysokou nepremokavosťou i priedušnosťou a zároveň vynikajú veselými farbami. Novinkou sú futuristicky vyzerajúce trendy dizajny, napríklad svietivo zelené prevedenie súpravy, ktorú tvorí bunda Mero a nohavice Heath.

Kolekcia prináša i viacero nových praktických detailov, ktoré zvyšujú užívateľský komfort detí, ale i rodičov. Ide napríklad o špeciálne pútko dole na nohaviciach, ktoré zabraňuje zošľapávaniu nohavíc, a to hlavne v prípade, ak dieťaťu kúpite nohavice o trochu väčšie.

Veľmi užitočné sú taktiež vnútorné traky overalu Reima Simon, ktoré oceníte, keď s dieťaťom prídete do miestnosti, napríklad reštaurácie alebo obchodu, a chcete mu vyzliecť hornú časť overalu, aby mu nebolo zbytočne teplo.

Vnútorné traky v takomto prípade držia práve vyzlečenú hornú časť overalu a táto potom za dieťaťom nevisí a ani nie je ju potrebné zložito uväzovať za rukávy okolo pásu.

Urban – funkčnosť a štýl do mesta

Kolekcia Urban predstavuje štýlové a zároveň funkčné zimné oblečenie do mesta a na voľný čas. Novinkou v kolekcii sú softshellové a nepremokavé menčestrové nohavice. Nové je taktiež funkčné spodné prádlo, ktoré výborne odvádza pot, ale zároveň má civilný a elegantný dizajn. Hodí sa hlavne do materských škôlok a škôl, kde je dieťa dlhšie bez dozoru rodičov a zároveň má rôznu fyzickú aktivitu. Funkčné prádlo zaistí, že dieťa zostane v suchu a v teple bez nutnosti prezliekania, a nebude sa hanbiť ho nosiť a bude sa v ňom cítiť príjemne.

Toto „civilné“ funkčné prádlo je vyrobené zo zmesi bavlny a rychloschnúceho materiálu QuickDry. V kolekcii sú taktiež nové trendy mikiny, detské šaty a tepláky z materiálu French terry, ktorý kombinuje bavlnu s polyesterom. Polyester je použitý na rubnej strane, na ktorej zaisťuje odvod potu, lícna strana odevu je vyrobená z elegantne pôsobiacej bavlny.

Poslednou novinkou kolekcie Urban je sveter z exkluzívneho pleteného flísu. Má vzhľad klasického pleteného svetra, ale poskytuje všetky výhody flísu – skvelú termoizoláciu a bezkonkurenčnú priedušnosť pre odvod potu.

Active – high-tec oblečenie na lyže a šport

Kolekcia Active, to sú high-tech detské odevy pre lyžovanie a ďalšie zimné športy. Ponúka najvyššie stupne nepremokavosti, priedušnosti a oderuodolnosti. V aktuálnej kolekcii sú bundy a nohavice vybavené taktiež odrážačom signálu systému Recco, ktorý umožňuje ľahšie vyhľadávanie detí horskými záchranármi.

Newborn – bábätká ako v bavlnke

Kolekcia Newborn je novinkou roku 2014. Novorodencom ponúka výhody a pohodlie funkčného obliekania, teda hlavne priedušnosť a schopnosť odvádzať pot, aby bábätká boli stále v suchu a v teple.

Odevy kolekcie Newborn sú hrejivé, mäkké a príjemné na dotyk. Reima to dosiahla použitím kombinácie bambusovej viskózy s bavlnou alebo vlnou. Vlákno bambusovej viskózy výborne odvádza pot, zatiaľ čo bavlna alebo vlna je príjemná na dotyk. Vlna a bambusová viskóza sú naviac prirodzene antibakteriálne, takže zabraňujú množeniu baktérií a vzniku nežiadúcich pachov. Vlna popritom poskytuje vynikajúce termoizolačné vlastnosti.

Detská obuv Reima

Detskej obuvi Reima je venovaná rovnaká pozornosť ako kolekcii oblečenia. Značka na jej vývoji spolupracuje s lekármi a výsledkom je obuv, ktorá rešpektuje zdravý vývoj detskej nohy a má všetky potrebné atestácie. Na zimu si môžete vybrať detské zimné topánky s membránou a taktiež obľúbené snehule.

Kam pre Reimu?

Detské oblečenie Reima môžete teraz kúpiť i na Slovensku. Najbližšieho predajcu nájdete na stránkach www.obleceni-reima.cz.

Fotogaléria k článku

Najnovšie